Siirry sisältöön
Mobiilipakopeli - Vallisaari pala kerrallaan
22,00 €

Kauppias

Vallisaaren verkkokauppa, Sea Sales Finland Oyvallisaari@vallisaari.fiYhteydenotot myyntiin ensisijaisesti sähköpostilla, 040-7551130Y-tunnus:2904219-1Kauppiaan ehdot

Vallisaari pala kerrallaan

Helsingin hienoimpia maisemia, historian havinaa, luonnon ihmeitä, liikuntaa, vauhdikas tiimikisa ja hauskaa puuhaa joukkueina - Kaikkea tätä on Vallisaari pala kerrallaan -mobiilipeli, jota pelataan omalla älylaitteella.

60 minuuttia aikaa, rajoittamaton määrä joukkueita, joukkuekoko 1-3 pelaajaa. Ideana kokea niin monta toimintapistettä kuin ehtii. Eniten pisteitä kerännyt joukkue voittaa.

Pelin hinta on 22€ per joukkue (1-3 pelaajaa) eli yksi mobiililaite.


Pelistä tarkemmin:

Osta peli sopivalle ajankohdalle yläpuolelta. Lähetämme linkin ja ohjeet peliin pari tuntia ennen ajankohtaa.

Peli pelataan omalla mobiililaitteella. 1 laite per joukkue.
Pelissä liikutaan yleisillä alueilla, mutta huomioithan että peli ei ole esteetön. Osan pisteistä saavuttaminen vaatii portaiden kiipeämistä tms. Suurin osa pisteistä kuitenkin on saavutettavissa esteettömästi.

Pelin voi aloittaa mistäpäin saarta tahansa. Kohdepisteitä on useassa paikassa ympäri Vallisaarta ja myös Kuninkaansaaressa. Peliä voi pelata useammankin kerran, koska tehtäviä riittää moneksi tunniksi. Kullakin alueella on omat tehtävänsä.

Pelin tehtävissä etsitään vastauksia ympäristöstä tai suoritetaan jokin helpohko haaste. Esim. laskutehtävä liittyen ympäristöön tms. Kaikki tehtävät liittyvät tavalla tai toisella Vallisaareen.

Ei ole tarkoituskaan, että joukkueet suorittavat kaikki pelin tehtäväpisteet, vaan niin monta kuin tunnissa ehtii. Eli pelaajat pelaavat joko toisiaan tai aikaa vastaan. Kukin joukkue voi itse päättää, minkä alueiden tehtäviä haluaa tehdä.

Peli tutustuttaa mielekkäällä tavalla saaren eri osiin, sen historiaan ja monipuoliseen luontoon sekä tarjoaa samalla liikuntaa ja kauniita maisemia. Se vaatii tiimipelaamista ja tarjoaa haastettaa niin kilpailuhenkisille kuin oivaltamisen tunteesta nauttijoillekin.

Joukkueita ei ole mielekästä pakata kovin isoiksi, koska joka joukkue pelaa vain yhdellä puhelimella. Sopiva joukkuekoko on 1-3 pelaajaa. Joukkueita voi olla kuinka monta vain. Samaan aikaan voi pelata myös eri ryhmät, eli peliä voi pelata vaikka satoja ihmisiä kerrallaan.

Pelin hinta on 22€ per joukkue eli yksi mobiililaite.

Peli sopii yrityksille, tiimipäiville, urheilujoukkueille, koululuokille jne.
Peli on pelattavissa myös englanniksi. 

Elämyksen tuottaa Room Escape Running Rabbit