Siirry sisältöön
Hinta sisältää 20 henkilöä.Tämän yli menevät:
  • Henkilöt20,00 €

Kauppias

Vallisaaren verkkokauppa, Sea Sales Finland Oyvallisaari@vallisaari.fiYhteydenotot myyntiin ensisijaisesti sähköpostilla, 040-7551130Y-tunnus:2904219-1Kauppiaan ehdot

Vallisaaren ainutlaatuinen luonto on kuin tehty MetsäJoogalle. MetsäJoogassa aika saa hetkeksi pysähtyä ja annetaan meri-ilman sekä luonnon kauneuden rentouttaa niin mieli kuin keho. Joogatuokion aikana nautitaan luonnosta, hengitetään, tehdään joogaliikkeitä ja rentoudutaan.

o Hengitysharjoitusten (pranayama) hyvää tekevä vaikutus on kokonaisvaltainen. Oikea hengitystekniikka on keskeistä joogassa, sen avulla keho puhdistuu, mieli tyyntyy ja saamme enemmän elinvoimaa.

o Joogaliikkeiden(asanoiden)avulla poistamme jännityksiä kehosta lempeiden, mutta tehokkaiden venytysten avulla. Asanoissa yhdistyvät hengitys, rauhalliset liikkeet ja keskittyminen.

o Rentoutuneina ajatuksemme selkeytyvät, olo virkistyy ja voimme olla oma itsemme.

MetsäJooga sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille, niin aloittelijoille kuin joogaa jo harrastaneille. MetsäJoogan avulla löydät kenties uuden tavan nauttia luonnossa liikkumisesta.

Säänmukainen vaatetus.

Minimiveloitus 540,00 sisältää max 20 osallistujaa, tämän jälkeen 20,00/henkilö.

Pyydä tarjous