Siirry sisältöön
Risteily ja retki Vallisaareen ryhmille
[]
Alkaen 695,00 € / 3 h 30 min
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Hintaan lisätään Vallisaaren kävijämaksu/osallistuja

Vietä upea puolipäiväretki omalla intiimillä porukalla. Retkeen sisältyy yksityinen meno-paluuristeily Vallisaareen (alus saattaa vaihtua vastaavaan tai isompaan), omatoimista kiertelyä luonnonkauniissa Vallisaaressa, jossa opastettu erittäin mielenkiintoinen n. 3km pituinen Aleksanterinkierros luonnon ihmeineen, mahtavine maisemineen ja sotahistoriallisine nähtävyyksineen. 

Helsinki Biennaali järjestetään toista kertaa 12.6.–17.9.2023 Vallisaaressa. Se esittelee kaikkiaan noin 30 sekä tunnettua että nousevaa taiteilijaa ja taiteilijaryhmää niin Suomesta kuin maailmalta. Biennaalin kuratoi Joasia Krysa, joka on antanut biennaalille nimen Uusia suuntia voi syntyä (New Directions May Emerge). Se käsittelee aikamme suuria, ratkaisemattomilta vaikuttavia ongelmia, kuten ympäristötuhoa, poliittisia konflikteja ja teknologisen kehityksen seurannaisvaikutuksia.

Retkeen voi myös sisällyttää lounasruokailun Vallisaaressa tai aluksella. Mainitse tästä varauksen lisätietoja kohdassa, niin teemme tarkemman tarjouksen toiveidenne mukaisesti.

Retken kokonaiskesto merimatkoineen 3,5 tuntia, saaressa oloaika n. 2,5 tuntia ilman ruokailuja.